POVESTEA TOTHEQUIP

„Stând de vorbă cu mai mulţi pomicul­tori, am observat că îşi vând fructele la prețuri derizorii. Ele ajung în străinătate şi se întorc apoi pe rafturile magazi­nelor de la noi sub formă de sucuri sau dulce­ţuri şi se vând cu bani frumoşi. 

Atunci m-am gândit să aplic soluţia europeană pentru ideile româneşti. Am adus din diverse țări europene cele mai performante utilaje şi echi­pamente cu care legumicultorii şi pomiculto­rii noştri să îşi poată procesa singuri marfa.

Apoi o pot vinde sau pot să o păstreze pentru consumul propriu, în aşa fel încât să nu-şi mai arunce banii pe produsele făcute de alţii. 

Clienţii noştri provin din cele mai variate domenii, ne-ar fi greu să facem un profil al cli­entului TothEquip. Unii sunt pomicultori care preferă să proceseze fructele şi să vândă sucul, alţii sunt întreprinzători din comune care pre­stează servicii pentru pomicultorii sau viticul­torii din zonă. 

Avem clienţi care au lucrat în străinătate, dar s-au săturat să stea departe de familii şi s-au întors în țară cu un capital pentru a-și des­chide o afacere. Aceştia sunt oameni care n-au avut niciodată de-a face cu fructele şi sucul, dar au învăţat repede, pentru că utilajele sunt fia­bile şi uşor de manipulat. 

Mulți dintre clienții noștri au găsit în finanțările europene sau StartUp posibilitatea de a-și îndeplini visul unei afaceri sustenabile. Pentru ei am înființat și un departament de consultanță. 

Suntem alături de clienții noștri din momentul în care afacerea lor este doar un vis frumos, iar atunci când doresc să se extindă pentru că nu mai fac față cererilor în continuă creștere ale pieței, le punem cu drag la dispoziție soluții noi și o echipă tehnică de profesioniști pentru extinderea capacității lor de producție sau pentru soluționarea eventualelor dificultăți de funcționare. 

Noi nu suntem vânzători, ci parteneri de cursă lungă pe care vă puteți baza de fiecare dată!”

 

  Ing. Dan Alexandru Toth – Manager TothEquip

 

ECHIPA NOASTRĂ

DESPRE RELAȚIA NOASTRĂ CU CLIENȚII

Chiar dacă TothEquip s-a dezvoltat în ultimul timp foarte mult, aducând pe piața românească soluții inovatoare de procesare, totuși în ceea ce privește relația noastră clienții am rămas la fel. 

Dincolo de profesionalismul și responsabilitatea care ne caracterizează veți putea simți căldura unei companii ”de familie” . 

La TothEquip noi nu vindem, pur și simplu; noi stăm de vorbă cu fiecare client în parte, ne străduim să îi înțelegem visurile și viziunea și să-i oferim cele mai potrivite soluții. 

Pentru noi, factorul uman va fi întotdeauna pe primul loc.

PARTENERI