AFACERI FRUCTOASE

Echipamentele inovatoare pe care vi le prezentam va vor ajuta sa obtineti sucuri din fructe, dulceturi, cidru și vin, fructe uscate sau congelate, uleiuri presate la rece, etc. . Scopul nostru este de a oferi clienților noștri utilajele cele mai avansate din punct de vedere tehnic, productiv și rentabil, susținute de un service excelent pentru clienți și suport tehnic – de la utilaje individuale până la linii complete de producție!

Lucrăm în parteneriat cu cei mai buni producători din industria procesarii fructelor si a legumelor. Am selectat o gamă largă de echipamente de la producătorii parteneri pentru a oferi clienților noștri cele mai noi tehnologii, cea mai bună calitate și opțiuni eficiente din punct de vedere al costurilor, in functie de nevoile individuale ale fiecarui client.

Pe langa serviciile de consultanta tehnica in vederea elaborarii proiectelor, cele de livrare si punere in functiune a liniilor de productie mai oferim un serviciu complet de asistență tehnică și reparații in atelierul nostru din Oradea. Oferim, de asemenea, un serviciu mobil de mentenanta pentru întreținere și reparații la sediul clientului. Asiguram instruirea personalului pentru toate echipamentele pe care le furnizăm, de la echipamente individuale până la linii de producție complete. La cerere putem sa va oferim sfaturi si consultanta in ceea ce priveste crearea de retete inovatoare sau modalitati surprinzatoare de reciclare a deseurilor ramase dupa procesarea fructelor si a legumelor.